/ FAQ

Våra vanligaste frågor

Priset på en badrumsrenovering varierar och det är många faktorer som påverkar, bland annat antalet kvadratmeter, typ och ålder på fastighet samt val av material. Vi rekommenderar att du har en tydligt budget när du ska renovera badrummet. Annars finns det risk att kostnaderna skenar iväg och det blir dyrare än du tänkt. Du kan använda rotavdrag när du renoverar badrummet, vilket sänker dina kostnader.

Hur lång tid en badrumsrenovering tar beror bland annat på hur stort badrummet är och ålder på fastighet samt tillval.
I genomsnitt tar det ungefär 3-6 veckor att renovera badrummet. 

Ibland kan det upptäckas vattenskador i samband med rivning vilket försenar projektet. Andra saker som påverkar tiden för en badrumsrenovering är leveranstider av material och inredning. Om du bor i en bostadsrätt måste du även se till att renoveringen är godkänd innan du sätter igång.

Det finns många saker att tänka på när du ska renovera badrummet. Bland annat vilken stil du vill ha, vilket budget du har och materialval. Vi rekommenderar att du anlitar en professionell byggfirma som har behörighet för våtrumsarbeten. Våra hantverkare har alla utbildningar och certifikat för VVS, våtrum och elarbeten. Det vill säga allt som krävs för en säker badrumsrenovering. Läs gärna omdömen från våra tidigare kunder.

Ja, vi innehar alla certifikat och försäkringar som krävs för arbetet. Att renovera våtrum är ingen enkel sak utan är både tidskrävande och kräver gedigen kunskap. Därför väljer de allra flesta att anlita professionella hantverkare. Det viktigaste är att byggfirman du anlitar är auktoriserad för VVS-installation, våtrum och elarbeten. Om du väljer att renovera badrummet själv ska du se till att arbetet utförs fackmannamässigt och följer aktuella branschregler. Annars kan det kosta dig dyrt i slutändan.

Neretva Bygg är företaget som håller på med allt från badrumsrenovering till totalrenovering av lägenheter.

Adress

© Neretva Bygg 2023.